Превърнете се в професионален инфлуенсър. Ние ще ви помогнем да превърнете своето хоби в професия.

Вярваме в партньорството, вярваме в доверието, дългосрочното сътрудничество и приятелството. Това, в което вярваме, е това, към което се стремим да правим всеки ден. Така виждаме отношенията си с инфлуенсърите. Независимо дали сте микро или макро инфлуенсър, независимо колко последователи имате, Вие сте личност и ние ценим Вас и Вашето време. Така че не се колебайте да се свържете с нас, защото ние вярваме, че заедно можем да успеем.

За инфлуенсъри

Обучителни курсове

Имаме години опит в маркетинга. Работили сме за големи и малки брандове, партнирали сме си с местни и чуждестранни компании. Вярваме, че имаме много да споделим и преподадем, но и много да научим. Ето защо ще провеждаме специализирани курсове за инфлуенсър маркетинг. Разликата е, че ще организираме курсове не само за бранд мениджъри, но и за инфлуенсъри. Да, правилно прочетохте, Вие като инфлуенсър, ще можете да научите от първа ръка какво е да работите с утвърдени марки, какво да търсите и какво да очаквате от сътрудничеството с тях.

Менторство

Възприемаме нашите инфлуенсъри като партньори и приятели. Като такива си помагаме един на друг, разговаряме един с друг, даваме си насоки. Ние растем заедно! Това е менторство! Ние знаем как мислят и какво искат брандовете, затова винаги ще защитаваме името и аудиторията Ви, защото разбираме колко усилено сте работили, за да достигнете нивото, на което сте.