Ние сме Influentica. Инфлуенсър маркетинг агенция на вашите услуги.

Ние сме „млади“ ентусиасти с различни умения и страст към инфлуенсър и дигитален маркетинг.

Нашата мисия

Нашата мисия е да изградим ефективна инфлуенс комуникация между брандове и подходящите за тях автентични инфлуенсъри чрез висококачествено и ангажиращо съдържание.

Нашата визия

Марките се създават от хора, така че хората трябва да бъдат ангажирани от правилните инфлуенсъри. Тогава доверието между марките и техните потребители ще бъде силно и непоколебимо.

Нашите ценности

Позитивизъм

Вярваме в позитивното мислене и настройка. Отборът ни е винаги готов да зареди кампаниите ви с креативни идеи, както и да генерира позитивно въздействие върху вашите таргет групи.

Ефикасност

Основа за успех. Така наричаме ефективните решения, предлагани от нашата агенция.

Автентичност

Инфлуенс ефектът може да бъде достигнат с висококачествени, автентични инфлуенсъри и съдържание. Залагаме на това!

Нашият екип

Ева (CEO)

Ева Гоцина – Нецова е основател и управител на Influentica.bg. Получавайки образованието си в престижен английски университет, Ева решава да прилага наученото на родна почва. Тя поема по професионалния си път, трупайки нов опит и надграждайки усвоените знания и умения, докато реализира мечтата си, а именно да създаде своя инфлуенсър маркетинг агенция. Ева е амбициозна и добра във всичко, с което се захваща. Тя е опитен мениджър бизнес развитие. Ева има постижения в управлението на маркетинга, воденето на преговори, бюджетиране и бизнес планиране. Тя има и сериозен опит в продажбите и успешно реализирани кампании за изграждане на лоялност към брандовете. Заемала е мениджърски позиции в престижни компании, сред които „Регус“ и хотелите „Шератон Хотел Балкан София“ и „Бест Уестърн Премиер Летище София“.