Нашите стратегии за инфлуенсър маркетинг ще помогнат на Вашия бизнес

Ако сте бранд, който иска да влезе в света на инфлуенсър маркетинга, ние ще бъдем до Вас. Знаем колко важен е Вашият бранд за Вас и ще направим всичко, за да защитим интересите Ви. Знаем също колко са важни показателите и резултатите за всяка кампания, затова използваме разнообразни инструменти, за да направим задълбочен анализ и да оценим всяка кампания, която правим.

За бизнеси

Кампании

Имаме години опит в маркетинга. Работили сме за големи и малки брандове, партнирали сме си с местни и чуждестранни компании. Вярваме, че имаме много да споделим и преподадем, но и много да научим. Ето защо ще провеждаме специализирани курсове за инфлуенсър маркетинг. Разликата е, че ще организираме курсове не само за бранд мениджъри, но и за инфлуенсъри. Да, правилно прочетохте, Вие като инфлуенсър, ще можете да научите от първа ръка какво е да работите с утвърдени марки, какво да търсите и какво да очаквате от сътрудничеството с тях.

Стратегия

Какво ще кажете за Вашата стратегия? А какво ще кажете за Вашата инфлуенсър маркетингова стратегия? Ако имате такава, ще се радваме да я обсъдим и да Ви съдействаме с изпълнението й. А ако нямате, не се тревожете - ние можем да Ви помогнем с изготвянето й и да Ви предоставим.